Latest Movie :

The Princess Diaries 2 – Royal Engagement (2004) - filme online cu subtitrare


Draga Jurnalule,
S-au intamplat atat de multe in ultima vreme. Am terminat colegiul! Am absolvit Princeton unde am studiat Stiintele Politice. Acum plec spre Genovia! Aceasta este cea mai recenta si mai emotionanta schimbare din viata mea, una din multele care s-au petrecut in ultimii ani.
Printesa Mia

Au trecut citiva ani de la perpietiile descrise in „The Princess Diaries”, iar printesa MIA (ANNE HATHAWAY) a devenit o tanara de o uimitoare frumusete, gata sa-si asume obligatiile de Printesa de Genovia.

Dar, de indata ce se muta in Palatul Regal, impreuna cu frumoasa si inteleapta ei bunica Regina Clarisse (JULIE ANDREWS), afla ca zilele de printesa sunt numarate, caci trebuie sa renunte la tiara in favoarea coroanei regale. In plus, Printesa Mia afla ca potrivit traditiei casei regale, poate fi incoronata regina abia dupa ce se casatoreste. Iata cum se perinda acum un sir lung de pretendenti, care isi doresc sa devina rege.

O suita de peripetii hazlii se petrec odata cu incercarile de a descoperi cel mai potrivit mire, iar regizorul Garry Marshall (Pretty Woman, Runaway Bride) foloseste aceste ocazii pentru a realiza o comedie simpatica si induiosatoare.

Part 1


Part 2
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Filme Online cu subtitrare - filme online gratis, filme noi, filme 2010, filme de top - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger